Hek- en trapwerken

Wij realiseren uw

Trappen, hekwerken en balustraden

Maatwerk


De Plaete is sinds vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van vele soorten trappen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een vakkundig advies voor de trap die bij u past. De plaete heeft een ruime ervaring op het gebied van winkeltrappen, ook voor een traditionele houtentrap, designtrap of exclusieve trap in RVS of staal, gecombineerd met diverse materialen, uitgevoerd met of zonder bordes en/of hekwerk, voor uw winkel, woning, kantoor of andere ruimte, kunt u bij ons uitstekend terecht.
M.b.v. ons 3-D tekenpakket kunnen wij voor u iedere gewenste trap op maat en in iedere gewenste uitvoering ontwerpen. De productie en montage van de trappen geschiedt door vakbekwame en enthousiaste werknemers, die met hun jarenlange ervaring garant staan voor een hoge kwaliteit van ons product.
U kunt bij ons ook terecht voor al uw hekwerken en balustraden, welke ook op maat ontworpen en gemaakt worden volgens uw specifieke aanwijzingen. Afhankelijk van de toepassing en het gewenste model, kunnen deze uitgevoerd worden in alle soorten materialen en bewerkingen.
Wilt u meer informatie of een

Offerte aanvragen?

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer:

Uw bericht